SON DAKİKA



Haber > Spor > Kasımpaşa 3 - 1 Hatayspor

Kasımpaşa 3 - 1 Hatayspor

08 Ocak 2022 Cumartesi - 18:54




Kasımpaşa Eysseric, Umut Bozok ve Travnik'in golleriyle Hatayspor, 3-1 mağlup etti. Hatayspor'un tek golü ise Onur Ergün'den geldi.





Spor Toto Süper Lig’in 20’nci haftasında Kasımpaşa, Atakaş Hatayspor’u 3-1 konuk etti.

Kasımpaşa, 1’inci dakikada öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta içe doğru kat eden Ben Ouannes, pasını ceza yayı üstündeki Eysseric’e verdi. Eysseric’in gelişine bekletmeden yaptığı vuruşta top ağlarla buluştu: 1-0.

6’ncı dakikada Kasımpaşa farkı ikiye çıkardı. Orta sahada Sackey’den topu kapan Eysseric, pasını Umut Bozok’a verdi. Bozok’un ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta üst direğe de çarpan top ağlara gitti: 2-0.

50’nci dakikada Kasımpaşa bir gol daha buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Hajradinovic yerden içeri çevirdi. Saint Louis’in uzaklaştırmak istediği top, takım arkadaşına çarparak penaltı noktası yakınlarında Travnik’in önünde kaldı. Travnik sert şutuyla ağları havalandırdı: 3-0.

75’inci dakikada Hatayspor'un golü geldi. Sol kanattan gelişen atakta Saint Louis pasını ceza sahasındaki Onur Ergün’e verdi. Onur Ergün, sol çaprazda rakiplerinden sıyrıldıktan yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi: 3-1.


Karşılaşmada başka gol olmadı ve Kasımpaşa sahasında Atakaş Hatayspor’u 3-1 mağlup etti. 18 puana yükselen Kasımpaşa, yenilmezlik serisini 3 maça çıkardı. Hatayspor ise 32 puanda kaldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap