SON DAKİKA



Haber > Spor > Kartal golcüsünü buldu! Resmi teklif yapıldı

Kartal golcüsünü buldu! Resmi teklif yapıldı

27 Mayıs 2022 Cuma - 13:11




Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ın Belçika’da harika bir sezon geçiren Paul Onuachu için Genk’e teklif yaptığı iddia edildi. Onuachu’nun da takımdan ayrılmak istediği öğrenildi.





Yeni sezona 1. sınıf bir golcü transferiyle girmeyi hedefleyen Beşiktaş'tan sürpriz bir hamle geldiği bildirildi.

Siyah-Beyazlı kurmayların bu sezon 29 maçta 19 gol ve 3 asistle oynayan Nijeryalı golcü Paul Onuachu için Genk'e teklif yaptığı ve cevap beklediği ifade edildi

Liverpool ve West Ham'la anlaşamadığı için 20 Eylül'de sözleşme yenileyen Paul Onuachu'nun 2024'e kadar Genk ile sözleşmesi var

Yaşı 28'e geldiği için beklediği teklifleri alamayan Onuachu yılda 1.1milyon Euro kazanıyor. Bu arada ülkesi Nijerya'dan da sürpriz bir iddia geldi.

GANA BASINI: AYRILABİLİR


Pulse gazetesi Onuachu'nun 28 Mayıs'ta sevgilisi Tracy ile Lagos'ta dünya evine gireceğini bunun bu sezon atacağı tek imza olmayacağını yazdı.

Gazete 2019'dan beri Genk'te forma giyen Onuachu'nun daha yüksek bir maaş kazanma zamanının geldiğine inandığını, bu yüzden yazın takım değiştireceğini iddia etti. Beşiktaş'ın Genk'e direkt satın alma teklifi mi yoksa opsiyonlu kiralama teklifi mi yaptığı ise kesinlik kazanmadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap