SON DAKİKA



Haber > Spor > Kartal farklı kazandı!

Kartal farklı kazandı!

28 Nisan 2019 Pazar - 21:09




Sahasında Ankaragücü'nü mağlup eden Beşiktaş, lider Medipol Başakşehir ile arasındaki puan farkını 3'e indirdi.





Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş, sahasında Ankaragücü’nü konuk etti. Karşılaşmayı 4-1 kazanan Beşiktaş, lider Medipol Başakşehir ile puan farkını üçe indirdi. Üst üste altıncı maçından da galibiyetle ayrılan Beşiktaş’ta Burak Yılmaz, attığın iki golle takımını taşıyan isim oldu.

KARŞILAŞMANIN ÖNEMLİ ANLARI

86′ Savunma arkasına atılan pasa hareketlenen Tyler Boyd ceza sahası içi sağ çaprazından şansını deniyor ancak meşin yuvarlak sol kale direğine çarparak oyun alanına geri dönüyor.

GOL! 81′ Topla birlikte ceza sahası sol çaprazına sokulan Adem Ljajic arkadaşı Shinji Kagawa ile duvar pası yaparak ceza sahasına giriyor ve altıpas sol çaprazından aşırtma vuruşunu yaparak meşin yuvarlağı sol üst köşeden filelere gönderiyor.

GOL! 78′ Hadi Sacko topu yerden sol köşeye gönderiyor ve durumu 3-1’e getiriyor.


73′ Atiba Hutchinson ve Michal Pazdan ceza sahası içerisinde ikili mücadele sonrasında Atiba Hutchinson’nın topa elle müdahale ettiği gerekçesi ile hakem Halil Umut Meler VAR’a danışıyor. VAR incelemesi sonrasında Halil Umut Meler beyaz noktayı işaret ediyor.

GOL! 63′ Penaltı vuruşu için topun başına Burak Yılmaz geçiyor. Burak Yılmaz topu yerden sağ köşeye doğru gönderiyor ve durumu 3-0’a taşıyor.

60′ Sağ kanatta topla buluşan Jeremain Lens pasını penaltı noktasının sağ tarafında bulunan Atiba Hutchinson’a gönderiyor. Atiba Hutchinson rakibi Ante Kulusic’in müdahalesi ile yerde kalıyor ve hakem Halil Umut Meler beyaz noktayı işaret ediyor.

GOL! 53′ Orta alanda topu çalan Domagoj Vida pasını Jeremain Lens’e veriyor. Lens bekletmeden sağ kanattaki arkadaşı Burak Yılmaz’ı görüyor. Burak ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Kaleci Altay Bayındır’ın yumrukları ile uzaklaştırmaya çalıştığı top savunmadan sekerek altıpas alanı içerisinde Domagoj Vida’nın önünde kalıyor. Tecrübeli oyuncu vuruşunu yapıyor ve meşin yuvarlağı filelere gönderiyor.

50′ Hızlı gelişen atakta topla birlikte ceza yayı sol çaprazına sokulan Jeremain Lens topu sağ tarafına çekerek yerden sert vuruyor ancak kaleci Altay Bayındır sol köşeye uzanarak gole izin vermiyor.


46′ İkinci yarı Beşiktaş’ın vuruşu ile başladı.

45′ İlk yarı Beşiktaş’ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

37′ Ceza sahası içi sağ tarafında topu rakibinden çalan Dever Orgill bekletmeden pasını altıpas sağ çaprazına hareketlenen arkadaşı Hector Canteros’a gönderiyor. Canteros bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor ancak bu vuruş istediği gibi olmuyor ve kaleci Loris Karius meşin yuvarlağı kolay bir şekilde kontrol etmeyi başarıyor.

34′ Sedat Ağçay sol çaprazdan kaleyi çok uzak mesafeden gören bir noktadan çok sert vuruyor ancak kaleci Loris Karius sağ üst köşeye uzanarak aynı güzellikte bir kurtarış gerçekleştiriyor.

30′ Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Tyler Boyd ortasını penaltı noktasının gerisine doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Michal Pazdan kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Loris Karius sağ üst köşeye uzanarak gole izin vermiyor.


GOL! 8′ Orta alandan hızlı çıkan siyah beyazlılarda Adem Ljajic’in pası ile sol çaprazda topla buluşan Burak Yılmaz topu ceza yayına doğru çekip sağ ayağı ile sert vuruyor ve meşin yuvarlağı sol köşeden filelerle buluşturuyor.

6′ Tyler Boyd’un ara pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Dever Orgill çok sert vuruyor ancak kaleci Loris Karius gole izin vermiyor.

1′ Karşılaşma Ankaragücü’nün vuruşu ile başladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap