SON DAKİKA



Haber > Spor > Karatede Giresun fırtınası

Karatede Giresun fırtınası

29 Şubat 2024 Perşembe - 14:33




Tokat’ta düzenlenen Okul Sporları Karate Yıldızlar Kız-Erkek Grup müsabakalarında Giresunlu sporcular fırtına gibi esti.






24-25 Şubat 2024 tarihlerinde Tokat' da düzenlenen Okul Sporları Karate Yıldızlar Kız-Erkek Grup müsabakalarında Giresunlu sporcular fırtına gibi esti. Giresunlu sporcular, Hamid Reza Mohammadi (15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu) birinci, Muzamil Ataı (15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu), Nuriye Gül Çelik (Espiye Murat Şahin Anadolu İmam Hatip Lisesi), Meryem Sare Kaya (Tirebolu Kazım Karabekir Ortaokulu) ikinci oldu. Ömer Faruk Karabulut (15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu) üçüncü oldu. Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Derece elde eden sporcular 23-24 Mart 2024 tarihlerinde İzmir'de yapılacak olan Türkiye birinciliğine katılma hakkı kazandı. Sporcularımızı ve Antrenörleri Ahmet Birinci, Ercan Kara ve Fatih Yıldız hocalarımızı tebrik eder, Türkiye birinciliğinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap