SON DAKİKA



Haber > Spor > Karateciler göz doldurdu

Karateciler göz doldurdu

05 Ocak 2015 Pazartesi - 11:44




Analig Karate Müsabakaları 11 ilin katılımı ile Erzurum’da yapılırken, Trabzonlu karateciler göz doldurdu.





Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen illerarası Analig Karate Müsabakaları 11 ilin katılımı ile Erzurum’da yapılırken, Trabzonlu karateciler başarıları ile göz doldurdu. 3-4 Ocak tarihleri arasında Yakutiye Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakalara Erzurum, Bayburt, Erzincan, Giresun, Gümüşhane, Rize, Tokat ve Trabzon olmak üzere 11 ilden bayan ve erkeklerde 76 sporcu katıldı.


Nefesleri kesen kata ve kumite müsabakalarında Trabzon karması karateciler madalyalara ambargo koydular. 21-22 Şubat tarihleri arasında Trabzon’da gerçekleşecek olan Yarı final müsabakarında katılma kattı kazandılar. Analig Trabzon Karması toplamda Erkeklerde 3 altın, 2 gümüş ve 1 bronz, kızlarda ise 5 altın, 1 bronz madalya almayı başardı.


Bayanlarda, 35kg Kumite’de Işılay Dilli, 40 kg Kumite Buse Kaya, 45kg Kumite Sude Çağlar, 50 kg Gamzenur Ölmez 50+ kg Kumite’de Fatma Rana Yıldırım altın madalya alırken, Erkekler kategorisinde 50 kg Kumite de Mehmet Ali Koç, 55kg Kumite’de Samet Saylam ve 55+ kg Kumite de Emirhan Hayır altın madalya aldılar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap