SON DAKİKA



Haber > Spor > Karamus'tan tepki

Karamus'tan tepki

27 Haziran 2015 Cumartesi - 09:00








Trabzon'un sevilen işadamlarından Ali Karamus, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinde Trabzonspor'un tutumunu eleştirdi. "Trabzonspor'u İstanbul'un kralına değişmem. Trabzon halkı kupa bekliyor" diyen Karamus, şöyle devam etti: "Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e destek niteliğindeki beyanları camiada infial yarattı. Hacıosmanoğlu'nun Demirören'le verdiği samimi ve sıcak pozlar Trabzonspor'un kupasını almasının önünde en büyük engel olarak görülen kişiyle verilmiş pozlar olarak değerlendiriliyor. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun son zamanlarda diğer üyelerin görüşlerini almadan başına buyruk davranışları takımdaki bölünmüşlüğü ortaya çıkardı. Hacıosmanoğlu'nun Trabzonspor'un kupasını geri getireceği yerde kupanın elimizden gitmesine neden olan Demirören'e destek vermesini neyle izah edeceğiz? Başkan bu durumu Trabzonspor camiasına ve taraftarlarına nasıl izah edecek?

'Trabzonspor'un kupasını geri getireceğim' diye sürekli olarak takımı ve taraftarları oyalayan, bunun dışında kayda değer bir icraatı da bulunmayan Hacıosmanoğlu'nun bundan sonraki durumunun tartışmaya açılacağı kesindir." Şike sürecinde TFF'nin almış olduğu kararlar ve uluslararası Tahkim sürecinde Demirören'in sürekli olarak Fenerbahçe'nin yanında yer aldığı haberleri basında yer almıştı.

KORAY AYDIN BAŞKANVEKİLİ OLDU

Trabzon'da MHP'yi tek başına sürükleyen milletvekili Koray Aydın TBMM Başkanvekili oldu. Bu, Trabzon siyaseti adına sevindirici bir durum. Aydın'ın Trabzon'da ve MHP'de ciddi bir ağırlığı olduğunu biliyoruz. Aydın'ın Meclis başkanvekili olması Trabzonlu olarak bizleri de sevindirdi. MHP'nin içinde yer alacağı bir koalisyon hükümetinin kurulması durumunda Aydın'ın bakanlık gibi farklı görevlere getirilmesi de muhtemeldir. Bu, Trabzon adına bir kazanç olur. Türkiye'de kurulan son koalisyon hükümetinde Bayındırlık ve İskan Bakanlığı da yapan Aydın'ın bakanlık tecrübesine de sahip olduğunu belirtmeliyiz. O dönemde yıllardır yapılamayan Karadeniz Sahil Yolu'nun ihale edilmesinde Aydın'ın büyük bir emeğinin olduğunu inkar edemeyiz. İnşallah AK Parti ve MHP'nin içinde yer alacağı bir koalisyon hükümeti kurulur da Trabzon milletvekillerinden bir tanesi bakanlık görevine getirilir. Bu, şehrimize yatırım ve projelerin çekilmesi açısından büyük önem taşıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap