SON DAKİKA



Haber > Spor > Karamsar olmayalım

Karamsar olmayalım

23 Ekim 2015 Cuma - 09:13




Gürcü teknik adam, “Sivasspor maçında rüzgarı tersine çevirip, içine düştüğümüz karanlıktan aydınlığa doğru çıkacağız” diye konuştu.





Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze adeta Sivasspor maçıyla yatıp kalkıyor. 4 maçlık kötü serinin takım üzerinde yarattığı olumsuz etkileri futbolcularıyla tek tek konuşarak ortadan kaldırmaya çalışan Gürcü teknik adam, onları Sivasspor maçına odaklandırmaya çalışıyor. Şota Arvaledze, “4 maçta ortaya çıkan tablo bize karşı güven zedelenmesine yol açmış olabilir ama bunu düzeltmek bizim elimizde” dedi. Sivasspor karşılaşmasını bir çıkış maçı olarak gördüklerini dile getiren Gürcü teknik patron, “Sivasspor maçında rüzgarı tersine çevirip, içine düştüğümüz karanlıktan aydınlığa doğru çıkacağız. Bu konuda oyuncularımla birlikte üzerimize düşeni yapacağız. Trabzonspor’u sezon başındaki kimliğine kavuşturacağız” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap