SON DAKİKA



Haber > Spor > Karaman'dan yakın markaj

Karaman'dan yakın markaj

30 Aralık 2015 Çarşamba - 09:53




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’ın, transfer edilecek oyuncuları yakından takip etmek için çalışmalara başladığı ifade edildi.





Spor Toto Süper Lig devre arasına girerken, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’ın yurt dışına çıkarma yaptığı öğrenildi. Başakşehir galibiyetiyle ligin ilk yarısını tamamlayan Yeşil-Mavililerin tecrübeli teknik patronunun yurt dışına çıktığı ve burada bazı futbolcuları takibe aldığı öğrenildi. Devre arasında zamanın kısıtlı olmasından dolayı dış transfer çalışmalarına hız veren Çaykur Rizespor’un bir yandan da takımdan gönderilmesi düşünülen isimlerle görüşmelere başladığı belirtildi. Yeşil-Mavililer’in göndermeyi düşündüğü bazı isimlere tekliflerin olduğu ve yönetim tarafından bu tekliflerin değerlendirildiği ifade edildi. Karaman, “Takıma katacağımız ve yollarımızı ayıracağımız arkadaşlarımız olacak. İkinci yarıda daha başarılı bir ekip görüntüsü vereceğiz. Yapacağımız takviyeler kadromuzda direk yer bulacak isimler olacak. Hata yapma lüksümüz yok. İnce eleyip sık dokuyacağız” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap