SON DAKİKA



Haber > Spor > Karaman ve Yanal 2. kez karşılaşacak

Karaman ve Yanal 2. kez karşılaşacak

26 Nisan 2019 Cuma - 14:27




Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, kariyerlerinde ikinci kez karşılaşacaklar. Karaman, 22 yıllık geleneği Kadıköy'de bitirmek isterken, Yanal ise kötü gidişe dur demek için taktik savaşı verecek.





Spor Toto Süper Ligin 30. haftasında 27 Nisan Cumartesi günü Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan müsabakada Ünal Karaman ve Ersun Yanal takımları adına taktik savaşı verecek. İki teknik adam, kariyerlerinde 29 Şubat 2008'de karşılaştı. Konyaspor'un Trabzonspor'u 1-0 mağlup ettiği maçta Ünal Karaman, Konyaspor'un başında yer alırken, Yanal ise bordo-mavili takımı çalıştırıyordu. 

Karaman, 22 yıllık geleneği bozmak istiyor 

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, bordo-mavililerin 22 yıldır dış sahada yenemediği Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenerek bu hasreti bitirmek istiyor. Sezonun ilk yarısında Trabzon’da 2-1 mağlup ettiği Fenerbahçe karşısında 8 yıllık galibiyet özlemini bitirerek bir ilke imza atan bordo-mavililerin teknik patronu, bu kez aynı başarıyı İstanbul’da yaşamak istiyor. Ünal Karaman, bordo-mavililerin Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 1997 yılında 3-1 yendiği maçta oyuncu olarak sahada yer alıyordu. Trabzonspor’un İstanbul’da Fenerbahçe karşısındaki son galibiyetinde sahada yer alan Ünal Karaman, Hami Mandıralı ve Tolunay Kafkas’ın ardından takımın 3. golünü atmıştı. Karaman, oyuncu olarak gösterdiği başarıyı bu kez teknik direktör olarak göstermeye çalışacak. 

Yanal, kötü gidişe dur demeye çalışacak 

Toplamda 5 sezon Trabzonspor'u çalıştıran Ersun Yanal, Fenerbahçe'nin başında kötü günler geçiriyor. Sarı-lacivertli takım ile çıktığı 14 maçta 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Yanal, 33 puan ile 14. sırada bulunan Fenerbahçe'yi ligin alt sıralarından kurtarmaya çalışıyor. Trabzonspor ile oynanacak maçı kazanarak kötü gidişe dur demeye çalışacak olan Yanal, 22 yıllık geleneği de sürdürmeye çalışacak. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap