SON DAKİKA



Haber > Spor > Karagümrük'ten Bahçeli'ye "hoş geldiniz" mesajı

Karagümrük'ten Bahçeli'ye "hoş geldiniz" mesajı

28 Şubat 2023 Salı - 14:15




Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm" sözlerinin ardından Karagümrük'ten Bahçeli'ye "hoş geldiniz" mesajı geldi.





Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Beşiktaş taraftarının Hükümet istifa sloganlarının ardından kulüp üyeliğinden istifa edeceğini söylemişti. Bahçeli, bugünkü Meclis konuşmasında Fatih Karagümrük spor kulübüne üye olacağını açıkladı. Karagümrük'ten Bahçeli'ye "hoş geldiniz" mesajı geldi.

Meclis toplantısında Bahçeli, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Beşiktaş Jimnastik Kulübü üyeliğinden ayrıldığımı tekraren ifade etmeyi milletime sadakat ve vefa borcu, felaketler karşısında da sorumluluk duygusu olarak addediyorum. Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm. Karagümrükspor'a gönül veren bir kişi olarak hayatımı devam ettireceğim." 

BAHÇELİ'NİN KARARI SEVİNÇLE KARŞILANDI

Fatih Karagümrük Bahçeli'nin, Karagümrük'e üye olma kararını sevinçle karşıladıklarını belirtti. Kulüp'ten yapılan açıklama şu şekilde:


"MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bugünkü Meclis Grup Toplantısı’nda Fatih Karagümrük sevgisini yürekten paylaşması ve kulübümüzün üyesi olma kararı büyük bir sevinçle karşılanmıştır. Genel Başkanımıza aramıza hoş geldiniz diyoruz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap