SON DAKİKA



Haber > Spor > Karadeniz takımlarında büyük çöküş

Karadeniz takımlarında büyük çöküş

01 Temmuz 2023 Cumartesi - 14:40




Geçtiğimiz sezon profesyonel liglerde mücadele eden Bölge takımlarımız ortaya koydukları performanslarla hayal kırıklığı yarattı.





PROFESYONEL liglerde mücadele eden Karadeniz takımları bu sezon ortaya koydukları performanslarla hayal kırıklığı yarattı. TFF 2. Lig’de yer alan Pazarspor ve Bayburtspor bir alt ligin yolunu tutarken son haftalara şampiyonluk mücadelesi veren 1461 Trabzon FK ise üst lig hayallerini 2023-2024 sezonu erteledi. 3. Lig’de mücadele Ofspor ve Yomraspor yıllardır yalnız bırakıldıkları lige tutunamayarak Bölgesel Amatör Lig’in yolunu tuttular.

ORDU ve Giresun’un takımları ise bu sezon nispeten başarılı bir sezonu geride bıraktı. 52 Orduspor FK ve Orduspor 1967 son haftalara kadar şampiyonluk mücadelesi verirken play-off aşamasında üst lig hedeflerine veda etti. Giresun temsilcisi Eynesil Belediyespor ise ilk kez mücadele ettiği TFF 3. Lig’de sezonu 7’nci sırada tamamlayarak play-off’u kıl payı kaçırdı. Gümüşhanespor ve 1954 Kelkit Belediyespor ise bu sezonda orta sıralarda yer alarak taraftarını hayal kırıklığına uğrattı.

Transfer Bombaları patladı

BÖLGESEL Takımlarımızdan 1461 Trabzon FK 2023-2024 sezonu hazırlıklarına hızlı başladı. İç transferde Bahadır Erol ile anlaşan kırmızı-lacivertliler Başakşehir’den Enes Karakuş’u da kiralık olarak kadrosuna katarak gücüne güç kattı. 1461 Trabzon FK’nın yanı sıra Gümüşhanespor’da iç transferde önemli oyuncular ile nikah tazeledi. 3. Lig’in yeni ekiplerinden Sebat Gençlik Spor ise iç ve dış transferde 9 oyuncu ile kadrosunu güçlendirdi.  Pazarspor, Bayburtspor, Eynesil Belediyespor, 1954 Kelkit Belediyespor, 52 Orduspor ve Orduspor 1967 ise transfer henüz somut bir adım atmadı.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap