SON DAKİKA



Haber > Spor > Karadeniz diyor ki; Ustaca sınıfta kaldılar!..

Karadeniz diyor ki; Ustaca sınıfta kaldılar!..

22 Aralık 2016 Perşembe - 09:21




Akyazı’nın açılışını yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.





Hem Spor Bakanlığı hem de Trabzonspor yönetimi.

Önce en sonunda yazacağımızı baştan söyleyelim. Trabzonspor’un mevcut başkanı ve yönetimi bütün icraatlarını yüzlerine gözlerine bulaştırarak yapmakta nam salmaya devam ediyor! Neye el atmışlarsa ellerinde kaldı. İyi yönetici olmak buysa vay halimize! Karar mekanizmasında göreve gelirken övgü ile bahsettikleri kurumsal kimlik yine bir iki kişinin tekelinde. Teknik direktör olayında da öyle. Transferlerde de... Yönetim olgusunda da... Velhasıl bütün işleri böyle. İşte en son örneği Akyazı Stadı’nın açılışı ve stadın isim hakkı… Yangından mal kaçırırcasına neydi bu aceleleri anlamadık gitti…

SKANDALLAR SİLSİLESİ

Açılışı kim yaptı aslında o da belli değil! Spor Bakanlığı mı, Trabzonspor mu? “Stat çevresi çamurdan geçilmezken, stat içinde birçok eksik bulunurken, sponsor olarak stadın isim hakkı ortada yokken, stadı kullanım hakkı Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ’den daha alınmazken alelacele bu açılışı yaptırmanın anlamı neydi?” diye sormamak mümkün mü? Bu hafta Fenerbahçe maçı nerede oynanacak? Avni Aker’de! Peki ne oldu? Niye açılış yaptınız o zaman, diye sormak gerekmez mi? Bir düşünün, hâlâ stat Trabzonspor’un değil! Geçelim başka bir olaya... Ya davetiyeler? Tam anlamıyla skandal! Kulübün değerlerine kargo ile gönderilen isimsiz davetiyelerle yapılan saygısızlık. Kim gönderdi; Gençlik ve Spor Bakanlığı mı, yoksa  Başkan Usta ve yönetimi mi? Davetiyenin üzerinde Trabzonspor yazmasına bakmayın, ne olduğu meçhul! Bir düşünün! Bu ülkede Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı yapan, Trabzonspor’a adının verildiği muhteşem tesisleri kazandıran, Onursal Başkanlık ile onurlandırılan Mehmet Ali Yılmaz’a açılış davetiyesi kargo ile gönderilmiş! Zarfın üzerinde isim yok!

BU MU VEFA?


Ayıp!.. Dedik ya her şeyi yüzlerine gözlerine bulaştıran Trabzonspor Başkanı Usta  kulübün sıradanlaşmasının önüne geçemediğine üzülmesi gerekirken alçak dağları kendi yaratmış gibi havalarda uçuyor! Ya Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı? Bu ülke futbolunda spor bakanlığı döneminde tarih yazan, futbola özerkliği getiren isim olan, hadi bıraktık üzerinde emeği olan ağabeyi, eski bakanını arayıp açılışa davet edemiyor… Bu mu vefa? Bir baksın Spor Bakanlığının duvarlarındaki izler hâlâ Mehmet Ali Yılmaz diyor! Trabzonspor’un birçok önemli ismi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onurlandıracağı açılışa spor kompleksinin adının Şenol Güneş verilmesinden ötürü katılmıyor. Trabzonspor başkanının görevi ne? Cumhurbaşkanının yanında o eski başkanları ne pahasına olursa olsun buluşturmak, ikna etmek değil mi? ‘Ben varım ya yeter’ mi diyor? Diyebilir! Çünkü  biri Kılıç ,diğeri çok Usta! Stadın isminin de Şenol Güneş açıklanmasının ardından açılış sonrası alelacele toplantı yaparak “Şimdi ne yapacağız, isim hakkını satıp iyi para alacaktık” diye kara kara düşünen bir başkan ve yönetimi var ortada beyler!

RESMEN ÇUVALLADILAR

Cumhurbaşkanını neden bilgilendirmezler? Trabzonspor için her türlü özveriyi yapıp ülkenin bu kritik sürecinde gelip açılışı yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında sınıfta kalındı. Dedik ya Akyazı Stadı’nın açılışı gerek Spor Bakanlığı gerekse Trabzonspor Başkanı ve yönetimi tarafından ne yazık ki yüzlerine gözlerine bulaştırıldı. Hem de ‘Usta’ca! Öyle çok zekiyim, ben iyi bilirim edasıyla, ‘alçak dağları ben yarattım’ havası ile bu işler olmaz. Yangından mal kaçırır gibi açılış yaparsanız olacağı buydu! Biline!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap