SON DAKİKA



Haber > Spor > Kara kutu transferler!

Kara kutu transferler!

09 Ocak 2017 Pazartesi - 08:39




Sezon başında yapılan fiyasko transferlerden ders çıkarmadılar, adı sanı duyulmayan oyunculara sarıldılar...





Mali kriz içindeki BordoMavili kulübün iki bek için yaklaşık 30 milyon TL’yi gözden çıkarması derin endişe yarattı...

PERDE ARKASINDAKİ KİM?

Ligin ilk yarısında büyük bir hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor’un geldiği noktaya hiç kuşkusuz sezon başında izlenen yanlış transfer politikası çanak tuttu.  Başkan Muharrem Usta ve Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın’ın başını çektiği transfer komitesinin scout ekibi ile birlikte perde arkasında yer alan isimlerle gerçekleştirdiği transferlerin fiyasko çıkması camiada yönetime karşı güven bunalımı oluşturmuştu. Buna rağmen Trabzonspor yönetimi hiç ders almamış gibi aynı senaryoyu ara transfer döneminde de sahnelemeye çalışıyor.

MALİ KRİZE RAĞMEN

Ligde ateş hattında yer alan Trabzonspor’un sezon başında yapılan fiyasko transferlerin bir benzeri Emmanuel Mas ve Joao Pereira’da gerçekleştirildi. Özellikle sağ beke transfer edilen Pereira’nın geldiği takımda istikrarlı forma giyememesi yönetimin transfer politikası ile ilgili camiada kaygıları artırdı. Üstelik iki bek oyuncunun mali krizle boğuşan Trabzonspor’a toplam maliyetinin 30 milyon TL’ye ulaşması endişe verici olarak yorumlandı. 


SORULAR BİR DEĞİL

Bordo-Mavili ekibe gelinceye kadar adı sanı dahi duyulmayan iki oyuncuyu kimin Trabzonspor’a önerdiği, kimin kefil olduğu sorularına da cevap aranıyor. Bordo-Mavili camia Mas ve Pereira’nın transferlerinin beklentileri karşılamaması durumunda bunun  hesabını kimsenin veremeyeceğini dile getiriyor. Bundan sonra orta saha ve özellikle de forvet transferi için önemli meblağları gözden çıkardığı söylenen yönetimin bu transfer politikası yüzünden, kulübün ekonomik anlamda iyice bilinmezliğe sürüklenmesinden korkuluyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap