SON DAKİKA



Haber > Spor > Kaptan Tolga ile turladık

Kaptan Tolga ile turladık

13 Aralık 2012 Perşembe - 23:33




Kasımpaşa'yı deplasmanda penaltılarla eleyerek Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalmayı başaran Trabzonspor'da maç sonunda Giray Kaçar açıklamalarda





Karşılaşmanın başarılı oyuncularından Giray Kaçar sözlerine uzatma dakikalarında yaşanan net bir gol pozisyonu hakkında konuşarak başladı, "Halil Çolak iyi ve çabuk bir futbolcu. Aslında vurabilirdi ama ben Tolga'yı geçip vuracağını sezdim ve görevimi yapıp topu dışarı vurdum. Maça iyi başladık hemen duran toptan gol yedik bu da planımızı bozduk. Gol olunca rakibimiz tamamen kapandı. Son dakikada gelen gol, uzatmalardaki performansımız ve penaltılarda Tolga'nın ekstra kurtarışları ile tur atladık." Tecrübeli savunmacı, "Her maça galibiyet için geliyoruz. İki önemli takım elendi ve bu sene kazanabileceğimizi düşünüyorum. Burada büyük taraftarımız bize destek verdi. Herkesi tebrik ediyorum." diyerek konuşmasını tamamladı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap