SON DAKİKA



Haber > Spor > Kaplan meydan okudu

Kaplan meydan okudu

07 Temmuz 2016 Perşembe - 08:09




Çotanaklar’ın teknik patronu Kaplan, yeni sezonda hücum yönü yüksek, kazanmak için bütün gücüyle savaşan bir takım yaratacaklarını ifade ederek, rakip





Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, yeni sezon hazırlıklarına bugün Kızılcahamam kampında başlayacaklarını söyledi. “Tek isteğimiz iyi bir takım yaratmak” diyen Kaplan, “Çok ciddi bir şekilde yeni sezona hazırlanacağız. Temsil ettiğimiz camiaya layık olabilmek için bütün gücümüzle çalışacağız. Geçen sezon yarım kalan işi, yeni sezonda tamamlamak için elimizden geleni yapacağız. Bize ve taraftarımıza yakışan mücadeleyi verecek güçlü bir ekip oluşturacağız. Taraftarımızın içi rahat olsun” diye konuştu. Giresunspor camiasının kendilerinden beklentilerini çok iyi bildiğini ve bu beklentilere cevap vereceklerinin altını çizen Kaplan, “Geçen sezon play-off’u son dakikada kaçıran bir takım Giresunspor. Bence Giresunspor play-off’a kalsaydı şuanda Süper Lig’deydi. Bu sene geçen senenin üzerine koyup daha iyisini yapmak istiyoruz. Ben korkmadan oynamayı seven biriyim. Göze hoş gelen futbol oynayan, her maçını kazanmak isteyen, kazanmak için bütün gücüyle savaşan ve Giresunspor camiasına yakışacak bir takım yaratacağız” dedi.

Acımız büyük

Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Ramazan Bayramı’nın birinci günü Giresun’da yaşanan helikopter kazası nedeniyle derin bir üzüntü yaşadığını ifade etti. Kaplan, kazada şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Mesut ERDOĞAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap