SON DAKİKA



Haber > Spor > Kanarya'da hedef Saldanha

Kanarya'da hedef Saldanha

23 Ocak 2024 Salı - 16:10




Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini sürdüren Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Lacivertli ekibin, Brezilyalı golcü Saldanha için Partizan'a yaptığı teklifin detayları ortaya çıtkı.





Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, bu amaç doğrultusunda kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, Leonardo Bonucci ve Rade Krunic hamlelerinin ardından hücum hattına yapılacak transfere odaklandı.

Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde Partizan'ın golcüsü Saldanha için Sırp kulübüyle görüşme yapmıştı. Ancak kulüp yöneticisi Milos Vazura, Brezilyalı forvetin satılık olmadığını açıklamıştı. İtalya basını ise yapılan teklifin detaylarını kamuoyuyla paylaştı. Tuttomercato'nun haberine göre; Fenerbahçe, Saldanha için Partizan'a 6 milyon euro teklif etti. Partizan, Brezilyalı yıldızını satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istiyor.

Bu sezon Partizan formasıyla ligde 18 maça çıkan 24 yaşındaki Saldanha, 14 gol ve 5 asistlik performansa imza attı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap