SON DAKİKA



Haber > Spor > Kan ve gözyaşı yaşıyoruz

Kan ve gözyaşı yaşıyoruz

22 Nisan 2014 Salı - 11:30




Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın, "Pazar’ın dinamikleri harekete geçip destek olmazsa kan ve gözyaşı yaşarız, dedim. Gelinen nokta keşke beni haklı çı





Rize’nin güzide ekiplerinden biri olan Pazarspor badireli günler yaşıyor. Kulüp başkanı Hüseyin Yangın, ligdeki pozisyonlarını, "Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir" diyerek yorumlarken ilginç açıklamalarda bulundu. Sezon başındaki kongrede bugünlere dikkat çektiğini belirten Yangın, "Üzerine basa basa Pazarspor 2. Lig takımı olmuştur ama kulüp olamamıştır. Pazarspor’un 2. Lig’de kalıcı olması yetmez. İlçenin dinamikleri bu kulübe destek olursa keyifli bir takım izlettirip başarı peşinden koşarız; olmazsa kan ve gözyaşı vaad ettim. Şimdi gelinen noktada kan ve gözyaşı yaşıyoruz. Keşke haklı çıkmasaydım" dedi. "Kulüp başkanları içerisinde bu işi en iyi bilen benim ama en iyi yapan değilim" diyen Başkan Yangın, şöyle devam etti: "Bu ligde güç demek, ekonomik demek. Ben hiçbir zaman tutamayacağım sözü vermem. Şartlı başarı sözü verdik. Şu anda Pazarspor’un 500-600 civarında bir borcu var. 2. Lig kulübü için bu büyük borç değildir ama Pazarspor için aynı şeyi söyleyemeyiz. Futbolcularımın iki galibiyet primi alacağı var. Bankadan kredi çekerek onları ödemeyi planlıyoruz. Ben futbolcularımın karşısında dik durmak isterim." Sezon sonunda oturup değerlendirme yaparız Pazarspor’la ilgili gelecek planlarını şimdi konuşmanın zamansız olduğunu vurgulayan Hüseyin Yangın, "Bizim tek isteğimiz Pazarspor’un iyi yerlerde olması, camiasına mutluluk aşılaması. Fazla bir şey istemiyoruz. Örneğin, bu sezon sahamızda oynadığımız maçlar bizim için dezavantaj oldu. Tabiri caizse tarlada oynadık. Biz aynı sıkıntıları gelecek sezon yaşamak istemiyoruz. Sezon sonunda yönetim halinde oturur gelecekle ilgili bir yol haritası belirleriz" dedi. Biz bu oyunun dışındayız 5-6 yıl önceki senaryoların yeniden oynanmaya çalışıldığını iddia eden Başkan Hüseyin Yangın, "Ne hikmetse son haftalarda herkes istediğini alıyor. Pazarspor geçmişte bunun acı tecrübesini yaşadı. Aynı şeylerin tekrarlanmasına bu kez izin vermeyeceğiz. Biz kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Nazilli Belediyespor karşısında ortaya koyduğumuz futbolu tekrarlayalım, bizi kimse durduramaz" diye konuştu. Hiç bu kadar keyif almamıştım Sezonun en iyi futbolunu Nazilli Belediyespor karşısında sergilediklerini vurgulayan Başkan Yangın, "Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Hele de sezonun en iyi futbolunu sergileyerek galibiyete ulaşmanın mutluluğu bir başkaydı. Futbolcularımız güzel şeyler yaptı. Rakip taraftarları bile bizi alkışlaması futbolumuzun güzelliğini ortaya çıkardı. Açık söylemek gerekirse 31 haftayı geride bıraktık hiç bu kadar keyif almamıştım" şeklinde konuştu. 4 puan bizi ligde bırakır Ligde kalan son 3 haftada alınacak 4 puanın kümede kalmalarına yeterli olacağını belirten Yangın, "3 maçta 4 puan bizim işimizi görür. Hafta sonu oynayacağımız Bugsaş karşılaşması bu açıdan bizim için çok büyük önem arz ediyor. Pazarspor’u seven herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız olacak" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap