SON DAKİKA



Haber > Spor > Kaldır üstündeki kara bulutları

Kaldır üstündeki kara bulutları

26 Ekim 2015 Pazartesi - 08:16




Ligde son üç maçını kaybederek zor günler geçiren Çaykur Rizespor, Kayseri deplasmanından zaferle dönmenin hesaplarını yapıyor.





Süper Lig’de son üç maçını kaybeden Çaykur Rizespor’da gözler Kayserispor ile deplasmanda oynanacak maça çevrildi. Üst üste aldığı yenilgilerle moral bozukluğu yaşayan ve 4 maçlık galibiyet hasretine son vermek isteyen Yeşil-Mavililer, söz konusu süreçte 1 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor, ardından sahasında Bursaspor’a 3-2 mağlup olarak ligdeki ilk yenilgisini aldı. Sonrasında Beşiktaş deplasmanında da 1-0 mağlup olarak eli boş dönen Atmacalar, son olarak sahasında Akhisar’a 2-0 mağlup oldu. Kayserispor ile Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak çıkışa geçmeyi ve yeni bir sayfa açmayı hedefleyen Karadeniz ekibinde galibiyetten başka bir şey düşünülmüyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman antrenmanlarda oyuncularıyla yakından ilgilenerek, onları maça motive ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap