SON DAKİKA



Haber > Spor > Kaldırın kafanızı yolumuz çok uzun

Kaldırın kafanızı yolumuz çok uzun

30 Ekim 2023 Pazartesi - 14:17




Ankaraspor beraberliğinin ardından Nazilli Belediyespor karşısında sahadan puansız ayrılan 1461 Trabzon FK’da moraller bozuldu. Taraftar sosyal medya hesabından oyunculara destek mesajları yağdırdı.





TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan 1461 Trabzon FK’da üst üste yaşanan puan kayıpları camiada moralleri alt üst etti. Ankaraspor maçında son dakikalarda yenen golle kaçan 2 puanın ardından Nazilli Belediyespor karşısında alınan mağlubiyet şampiyonluk yolunda hesapları bozarken taraftar ve camiadan takıma destek mesajları geldi.

SOSYAL medya hesaplarından takıma moral ve destek mesajları atan taraftarlar; “ Daha çok yolun başındayız. Bu kazalar olabilir. Şampiyonluk için önümüzde oynanmamış çok maç var. Bu köprünün altından daha çok sular akar” diyerek oyunculara destek mesajları yağdı. Teknik direktör Ercümend Çoşkundere’ninde takımı mental olarak ayağa kaldırmak için yoğun çaba sarf ettiği öğrenildi.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap