SON DAKİKA



Haber > Spor > Kahraman Arda!

Kahraman Arda!

30 Ağustos 2016 Salı - 10:41




A Milli Takım kadrosuna seçilmeyen Arda Turan, Barcelona formasıyla İspanya’yı salladı. Son olarak 1-0 kazanılan Bilbao maçında golün asistini yapan y





La Liga’nın 2. haftasında son şampiyon Barcelona, deplasmanda Athletic Bilbao’yu tek golle mağlup etti.

Barça’ya galibiyeti getiren golü İvan Rakitic filelere yollarken, ona gol pasını ise sezona süper başlayan Arda Turan verdi. Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim’in, A Milli Takım’ın Rusya ve Hırvatistan’la oynayacağı maçların aday kadrosuna çağırmadığı Arda, İspanyol basınında ise övgü dolu sözlerin sahibi oldu!

Şu ana kadar Katalan ekibi adına 4 resmi maçta sahaya çıkan milli futbolcumuz, 3 gol ve 3 asistle herkesi büyüledi.

Ülkenin önde gelen spor gazetelerinden Marca, “Arda büyüyor ve Barcelona’yı uyandırıyor” başlığı altındaki haberde, “Arda, geçtiğimiz sezona nazaran neredeyse tanınmaz bir halde. Golleri ve asistleriyle Barcelona’yı ateşliyor” değerlendirmesinde bulundu.

‘Çok çalışmaya devam’


Geçen sezon 18 lig, 4 Kral Kupası ve 3 Şampiyonlar Ligi maçında 2 gol atan Arda’nın bu sezon şimdiden 3 gol ve 3 asiste ulaştığını vurgulayan Sport Gazetesi, Arda’nın fotoğrafını manşetten verdi. Sport, “Barça’da yıldızlar dışında da futbolcu çok” yorumunu yaptı ve “Arda, harika oynamaya devam ediyor. Onun bu performansı, taraftarları mutlu ediyor” diye yazdı. Bu arada Arda da kendisine yapılan güzel yorumlar için Twitter’dan, “Destek mesajlarınız için teşekkür ederim. Hepsini teker teker okuyorum; güç veriyorsunuz. Çok çalışmaya devam...” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap