SON DAKİKA



Haber > Spor > Kadınlar Euroleague’de kuralar çekildi! Gruplar belli oldu

Kadınlar Euroleague’de kuralar çekildi! Gruplar belli oldu

15 Temmuz 2022 Cuma - 16:30




Euroleague Kadınlar 2022-2023 normal sezonu grupları, Almanya’nın Münih kentinde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından belli oldu.





Avrupa’nın 1 numaralı Basketbol organizasyonu Euroleague 2021-2022 sezonunda Final-Four’a ev sahipliği yapan ve Avrupa 2.'si olan Fenerbahçe, bu sezon A Grubu'nda yer aldı.

Sarı-lacivertlilerin rakipleri ise KSC Szekszard (Macaristan), BC Polkowice (Polonya), Virtus Segafredo Bologna (İtalya), Tango Bourges Basket (Fransa), Valencia BC (İspanya), ZVVZ USK Praha (Çekya) oldu. Gruptaki son takım da KKZ Crvena Zvezda (Sırbistan), ACS Sepsi-SIC (Romanya) ve Olympiakos SFP’den (Yunanistan) birisi olacak.

Geçen sezon EuroCup Women’da, Final-Four oynama başarısı gösteren Mersin Yenişehir Belediyesi ise B Grubu'nda yer alırken, Kangoeroes Basket Mechelen (Belçika), Beretta Famila Schio (İtalya), Basket Landes (Fransa), Sopron Basket (Macaristan), Perfumerias Avenida (İspanya) gruptaki rakipleri oldu.

Grubun diğer iki takımı Villeneuve d’Ascq-LM (Fransa)-Spar Girona (İspanya) ve Botaş Spor Kulübü (Türkiye)-DVTK Hun-Therm(Macaristan)-Elizur Landco Ramla (İsrail) eşleşmelerinin kazananı olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap