SON DAKİKA



Haber > Spor > Kadıköy'de Fenerbahçe'ye dev protesto! Cüneyt Çakır'a küfür

Kadıköy'de Fenerbahçe'ye dev protesto! Cüneyt Çakır'a küfür

27 Nisan 2019 Cumartesi - 21:29




Kadıköy'de Fenerbahçe'ye dev protesto! Cüneyt Çakır'a küfür





Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de konuk ettiği Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. 90+6'ya kadar Fenerbahçe'nin 1-0 geride olduğu maçta sarı lacivertli taraftarlar çileden çıktı. Başta Andre Ayew olmak üzere tüm futbolcuları protesto eden Fenerbahçe taraftarları, hakem Cüneyt Çakır aleyhine uzun süre küfürlü tezahüratta bulundu.

16. dakikaa Trabzonspor, Yusuf Yazıcı'nın golüyle öne geçti. Çok geçmeden orta sahada topu kaybeden Andre Ayew, Fenerbahçe taraftarlarının hışmına uğrayan ilk isim oldu. İkinci yarıda Miha Zajc'ı oyundan alan Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Andre Ayew'i oyunda tutmaya devam etmesi nedeniyle ıslıklandı. 66. dakikada bu kez oyundan alınan Andre Ayew protesto edildi.


CÜNEYT ÇAKIR'A KADIKÖY'DE KÜFÜR

Karşılaşmanın son bölümlerine doğru Fenerbahçe taraftarlarının sabrı taştı. Sadık Çiftpınar'ın kırmızı kart gördüğü pozisyonun ardından sarı lacivertli tribünler hep bir ağızdan hakem Cüneyt Çakır aleyhine küfürlü tezahüratta bulundu. Cüneyt Çakır'a edilen küfürün 5 dakika boyunca devam etmesi dikkat çekti.

ALİ KOÇ VE FUTBOLCULARA PROTESTO

Uzatma bölümlerinde "Söylesene Ali başkan bu nasıl Fenerbahçe!" tezahüratı yapan Fenerbahçe taraftarları, sahadaki futbolcuları da protesto ederek "Formayı çıkarın s... gidin!" diye bağırdı. 90+6'da Valbuena'nın attığı gol bir anda tansiyonu düşünürken, Fenerbahçe taraftarları ve futbolcular büyük sevinç yaşadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap