SON DAKİKA



Haber > Spor > Kaderin senin ellerinde!

Kaderin senin ellerinde!

03 Ocak 2017 Salı - 09:28




Usta’nın “İkinci yarıda aynı sonuçlarla karşılaşırsak arkanda duramam. Ya bu tabloyu düzeltirsin ya da ayrılık kaçınılmaz son olur” diyerek Yanal’ı uy





Usta’nın “İkinci yarıda aynı sonuçlarla karşılaşırsak arkanda duramam. Ya bu tabloyu düzeltirsin ya da ayrılık kaçınılmaz son olur” diyerek Yanal’ı uyardığı belirtildi.

ZORLU SINAV

Trabzonspor’da ilk yarının bitimiyle birlikte hedef tahtasına konulan ve yönetim kurulu üyelerinin de birçoğunun istifa etmesini istediği Teknik Direktör Ersun Yanal ile başkan Muharrem Usta İstanbul’da bir araya geldi. Zirvede başkan Usta’nın son günlerde yaşananlardan dolayı oldukça sıkıntılı olduğu ve bunu Yanal ile paylaştığı kaydedildi. Usta’nın, gelinen noktada deneyimli teknik adama, “Hocam, zorlu bir sınav veriyoruz” dediği ifade edildi.

TOP SENDE

Sezon başında yapılan transferlerin takıma katkısı olmaması nedeniyle Bordo-Mavili camianın sert dille eleştirdiği Yanal’a Usta’nın “Sana güvendiğimi her defasında dile getirdim. Ancak başta biz olmak üzere camia iyi futbol oynayan ve başarılı bir takım görmek istiyor. Bu konuda artık top sende. İkinci yarıda aynı sonuçlarla karşılaşırsak daha fazla arkanda duramam. Ya bu tabloyu düzeltirsin ya da ayrılık kaçınılmaz son olur” diyerek son sözünü söylediği ifade edildi. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap