SON DAKİKA



Haber > Spor > Kader maçına çıkacağız

Kader maçına çıkacağız

29 Nisan 2015 Çarşamba - 18:30




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, hafta sonunda oynayacakları Kardemir Karabükspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.





Karaman,son üç haftada sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını belirterek, "Takım olarak çıkışı yakaladıktan sonraki üç maçlık periyodu net eleştirmek zorundayız. Bunu futbolcularla sert biçimde yapıyoruz. Futbolda birleşik enerjiden faydalanmak gerekiyor. Başarılı olduğumuz dönemde notalar gibi uyumu yakalamıştık. Tekrar takım olarak birlikteliği yakalamalıyız. Takımımız bütünlüğü unuttu gibi. Kardemir Karabükspor maçıyla bu çıkışı göstermek zorundayız" dedi.

Çaykur Rizespor'un kendi kaderini belirleyeceğini vurgulayan Karaman, "Kasımpaşa'ya bizi yenme fırsatını biz verdik. Her şey kendi elimizde. Bunu iyi değerlendirmeliyiz. Saygı duyulacak bir takım ve şehre karşı oynayacağız. Emekçi insanların takımı. Son Beşiktaş maçında çok önemli bir performans ortaya koydu. Büyük saygı duyuyoruz ama biz de ligde kalmak istiyoruz. Başarılı olup lige mutlu dönmek istiyoruz" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap