SON DAKİKA



Haber > Spor > Kaçak yayın yapanlara 17 yıl hapis!

Kaçak yayın yapanlara 17 yıl hapis!

21 Mart 2019 Perşembe - 16:15




İngiltere Premier Ligi maçlarının görüntülerini illegal bir şekilde eğlence mekanları, kafeler ve evlere servis eden 3 ikişi toplam 17 yıl hapis cezasına çarptırdı.





İngiltere Premier Ligi görüntülerini illegal yoldan izleyicilere aktaran 3 isme toplam 17 yıl hapis cezası verildi. Perimer Ligi maçlarından görüntüleri Dreambox, Dreambox TV Limited ve Digital Switchover Limited isimli üç operator üzerinden izleyicilere aktaran yapının fikir babası Steven King, 7 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme karşısına çıkan isimlerden Paul Rolston'a 6 yıl 4 ay ve Daniel Malone'a ise 3 yıl 3 ay hapis cezası verildi. 

Premier Lig yönetiminden yapılan açıklamada illegal yapının görüntüleri binden fazla eğlence merkezi, kafe ile eve servis edildiği; bunun karşılığında da 6.6 milyon Dolar haksız kazanç elde edildiği belirtildi. 

İngiltere Premier Ligi yayıncıları Sky ve BT'nin haklarının korunması açısından cezaların önemli olduğu kaydedilirken, bu yapı aracılığıyla maç görüntüsü elde eden kişiler de uyarıldı. Kaçak yayın yapanların, izleyicilerin kişisel bilgilerini ve mali detaylarıyla ilgili bilgileri ele geçirebilecekleri bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap