SON DAKİKA



Haber > Spor > Kaan Ayhan ''Çok önemli bir akşam geçirdik''

Kaan Ayhan ''Çok önemli bir akşam geçirdik''

19 Kasım 2023 Pazar - 02:28




Kaan Ayhan'dan Almanya- Türkiye maçı açıklaması: 72 yıl sonra kazandık





Maçı değerlendiren Kaan Ayhan, ''Çok önemli bir akşam geçirdik. Kaptan olarak bugün tarih yazdık. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. En başta bu atmosferi yaratan seyircimize teşekkür ederim. Galibiyeti de aldık daha mutluyuz. Sadece galibiyeti değil 90 dakika boyunca büyük mücadele gösterdik. Maça iyi başlamadık, ikinci yarıya da iyi başlamadık. Kendimizi zora soktuk ama iyi bir reaksiyon gösterdik. Hepimiz mutluyuz.'' dedi.

''Kolay bir dönem geçirmedim''

Geçmişte yaşadığı sakatlık ve Kenan Yıldız performansı hakkında konuşan Kaan Ayhan,''Kolay bir dönem geçirmedim. Toparladığımı düşünüyorum. Hak ederek milli takıma döndüm. Kenan'ı da ön plana koymak gerek. Genç kardeşimiz iyi oynadı. Bugün çok şükür başardık. İnşallah bunun devamı gelir.'' dedi.




''Kendi evimizde gibi olacak''

2021'de oynanan maça değinen Kaan Ayhan, ''2021'de de büyük hedeflerle gittik hayal kırıklığı yarattık. Her rakibe karşı oyunu kazanabileceğimizi gösterdik ama rahat bir şekilde buraya gelip belki de kendi evimizdeymişiz gibi turnuva oynayacağız. Başarılı olmayı düşünüyoruz.'' dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap