SON DAKİKA



Haber > Spor > Juventus’un Sneijder ısrarı

Juventus’un Sneijder ısrarı

22 Temmuz 2015 Çarşamba - 17:01




Sarı-Kırmızılıların Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder için İtalyan ekibi Juventus’un yeniden harekete geçtiği ileri sürüldü





Geçtiğimiz sezonun devre arasında Wesley Sneijder için Galatasaray'ın kapısını yaklaşık 8 milyon Euro’luk resmi teklifle çalan Juventus'un, Hollandalı yıldız için yeniden devreye girdiği iddia edildi. La Repubblica'nın haberine göre, Juventus'ta Wesley Sneijder sesleri başladı, Torino temsilcisi Galatasaray'a 6 milyon Euro’luk teklif sunmaya hazırlanıyor.Aslandan 3 yıllık mukavele isteyen Hollandalı oyuncunun, Amerika'ya giden Andrea Pirlo'nun rolünü üstlenebileceği ve Juventus'un bu transfer için devrede olduğu bildirildi. Haberde İtalyan ekibinde yıldız futbolcu Arturo Vidal'in yüksek ihtimalle Bayern Münih'in yolunu tutacağı aktarılırken, Sneijder'in rotasının yeniden İtalya'ya kırılabileceği vurgulandı.Şu anda transfer önceliğini Schalke'nin yıldızı Julian Draxler'e veren Juventus, talep edilen 35 milyon Euro’luk bonservis konusunda pazarlıklarını sürdürüyor. Bu transferin gerçekleşmemesi halinde Sneijder için şartların daha da fazla zorlanacağı belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap