SON DAKİKA



Haber > Spor > Jürgen Klopp özür diledi

Jürgen Klopp özür diledi

02 Şubat 2017 Perşembe - 09:48




Premier League’in 23. haftasında Chelsea ile evinde 1-1 berabere kalan Liverpool’da menacer Jürgen Klopp, rakipleri lehine verilen penaltı kararı sonr





Premier League’in 23. haftasında Chelsea ile evinde 1-1 berabere kalan Liverpool’da menacer Jürgen Klopp, rakipleri lehine verilen penaltı kararı sonrası maçın 4. hakemine gösterdiği tepki nedeniyle özür diledi. Penaltı pozisyonunda oyuncusu Joel Matip’in Chelsea forveti Diego Costa’yı düşürdüğünü kabul eden Klopp, buna karşın pozisyon öncesinde Liverpool’un bir diğer stoperi Dejan Lovren’e faul yapıldığını ve itirazının da buna olduğunu söyledi.

Maçın ardından basın toplantısı düzenleyen Alman menacer, “Hakeme doğru döndüm ve kimse bizi yenemez dedim. Olayın üstünden kısa bir süre geçtikten sonra yeniden hakemin yanına gittim ve özür diledim çünkü tepkimi yanlış kişiye göstermiştim. Neyse ki Swarbrick bana ‘Sorun değil, sizin tutkulu halinizi beğeniyorum’ dedi” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap