SON DAKİKA



Haber > Spor > Judocular nefes kesti

Judocular nefes kesti

08 Ağustos 2023 Salı - 14:35




19'uncu Karadeniz Judo Turnuvası Sinop’ta sona erdi. Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Judo takımı takım halinde ikinci olarak önemli bir başarıya imza attı





SİNOP’TA düzenlenen 19'uncu Karadeniz Judo Turnuvası sona erdi. Merkez Yeni Spor Salonu'nda yapılan turnuvaya 19 ilden 650 sporcu, 40 hakem ve 40 idareci katıldı. Turnuvaya Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü temsilen katılan Gençlik ve Spor Judo takımı takım halinde Karadeniz ikincisi olmayı başardı. Turnuvada Eslem Uzuner 28kg’da ikinci, Cevdere Karakaya 46 Kg’da ikinci, Berat Ahmet Yeşil 46 Kg’da üçüncü, Yağmur Özdemir 40 kg’da ikinci, Ömer Karaman 42 kg’da ikinci, Mert Türkyılmaz 34 kg’da ikinci, Atlas Kandemir 50 kg’da ikinci, Berat Aksu 60 kg’da üçüncü, Mert Cengiz Turalı 73 kg’da birinci, Arda Efe İnce +73 kg’da üçüncü, Nisanur Gemicioğlu 52 kg’da ikinci oldu.  Aynı zamanda Giresun Judo Takımı Yıldız Erkeklerde Karadeniz 2.si olmayı başardı. Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde yapılan açıklamada; “Sporcularımızı ve Antrenörleri Samet Yosmaoğlu ve Kader Keskin Işık hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” denildi.

HABER: SAFİYE SELÇUK
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap