SON DAKİKA



Haber > Spor > Jose Mourinho yine yaptı yapacağını: Saha kenarında Klopp gibi davransam atılırdım

Jose Mourinho yine yaptı yapacağını: Saha kenarında Klopp gibi davransam atılırdım

17 Aralık 2020 Perşembe - 16:24




Liverpool'a karşı Anfield'da alınan mağlubiyeti hak etmediklerini düşünen Tottenham menajeri Jose Mourinho, “Saha kenarında Jurgen Klopp’un davrandığı gibi davransaydım atılırdım. Film mi çeviriyoruz? Nedenini biliyoruz tabii, ben farklıyım” ifadelerini kullandı.





Tottenham menajeri Jose Mourinho, Premier Lig'de liderliği Liverpool'a kaptırdıkları karşılaşmaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

2-1 kaybettikleri maçın ardından konuşan Portekizli menajer, sahada en iyi olan takımın kaybettiğini söyledi.

‘Film mi çeviriyoruz?’

NTV Spor’un aktardığına göre, karşılaşma sonrası Liverpool menajeri Jurgen Klopp ile konuştuğunu söyleyen 57 yaşındaki teknik adam, "Ona en iyi takımın kaybettiğini söyledim, bana katılmadı. Fakat bu onun fikri. Saha kenarında onun davrandığı gibi davransaydım atılırdım. Film mi çeviriyoruz? Nedenini biliyoruz tabii, ben farklıyım" ifadelerini kullandı.

Liderlik koltuğunu Liverpool'a kaptırdıkları için üzgün olduklarını dile getiren Mourinho, "Kazanmaya çok yakındık, şansımız vardı fakat kaybettik. Oyun kontrolümüz altındaydı, beraberlik bile bizim için kötü bir sonuç olurdu, mağlubiyetin nasıl hissettirdiğini tahmin edebiliyor musunuz?" şeklinde konuştu.

Premier Lig'in 13. haftasında Liverpool ile karşılaşan Tottenham, Mohamed Salah ve Roberto Firmino'nun attığı gollerle sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Tottenham'ın tek golünü ise Heung-min Son kaydetti. Tottenham topladığı 25 puanla ligin ikinci sırasında yer alırken Liverpool ise 28 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap