SON DAKİKA



Haber > Spor > John Ogu müjdeyi Karadeniz aracılığıyla verdi

John Ogu müjdeyi Karadeniz aracılığıyla verdi

Karadeniz Özel

02 Haziran 2019 Pazar - 09:11




“Bir süredir Trabzonspor yönetimiyle görüşüyorum. El sıkıştık, prensip anlaşması yaptık. Teklifi kabul ettim. Afrika Kupası sonrası imzaları atacağız” 





Karadeniz Gazete / Özel / Mehmet KARAGÖZ // Trabzonspor formasını giyerek, Bordo-Mavili taraftarları heyecanlandıran John Ogu, whatsapp üzerinden Karadeniz’e açıklamalar yaptı. Trabzonspor yönetimi ile transferi konusunda konuştuğunu itiraf eden John Ogu, “Trabzonspor’dan yetkililer ile görüştüm. Tekliflerini kabul ettim. Ancak onlara Afrika Kupası sonrası imza atabileceğimi söyledim. Kupadaki performansım benim geleceğimi belirleyecek” dedi. 

AFRİKA KUPASI 21 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Trabzonspor taraftarlarının kendisine olan ilgilisinden de memnun kaldığını ifade eden Ogu, “Sosyal medyada bana çok destek oluyorlar. Anthony ve Onazi de sürekli benimle irtibat halinde. Onlarda Trabzonspor’da oynamamı istediler. Afrika Kupası sonrası imza atacağımı düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Öte yandan Nijerya Milli Takım forması giyecek olan Ogu 21 Haziran-19 Temmuz tarihlerinde Afrika Kupası’nda yer alacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap