SON DAKİKA



Haber > Spor > İyi oyunla mağlup olmaktan bıktık

İyi oyunla mağlup olmaktan bıktık

24 Ekim 2014 Cuma - 11:51




Giresunspor Teknik Direktörü Birinci, ligde şu ana kadar aldıkları sonuçları değerlendirirken talihsizlikten yakındı, Alanya maçı için tribün desteği





PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’da Teknik Direktör Mehmet Birinci, Osmanlıspor maçında büyük haksızlığa uğradıklarını söyledi. Artık Osmanlı maçını unutup Alanyaspor’a odaklanmaları gerektiğini ifade eden Birinci, "Alanya maçı bizim için çıkış maçımız olmalı. Bu maça artık dönüm noktası olarak bakıyoruz. İyi oynayıp kaybetmekten bıktık" dedi. Taraftarlara takıma sahip çıkmaları yönünde çağrı yapan Birinci, "Biz sezon başında, ‘Bu takımı şampiyon yapacağız’ veya ‘Play-Off’a sokacağız’ demedik. ‘Biz ligde kalalım yeter’ demiştik. Seyirciler bunu bilsinler. Bu çocuklar cenazeyi ayağa kaldırdı. Kapanacak takım ayağa kalktı. Mehmet Birinci gelir gider sorun değil; ama Giresunspor’a yazık oluyor" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap