SON DAKİKA



Haber > Spor > İyi niyetten uzaktı

İyi niyetten uzaktı

15 Aralık 2021 Çarşamba - 19:38




Bayburtspor, Afyonspor ile oynadıkları maçın hakemi Mehmet Şükrü Közcü le alakalı bir paylaşım yaptı. Açıklamada hakemin iyi niyetten uzak bir performans gösterildiği belirtildi





2. LİG Kırmızı Grup ekibi Bayburtspor, Afyonspor maçındaki hakem hatalarından dolayı yazılı basın açıklaması yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Daha önce hiçbir yerde dile getirmediğimiz hakem hatalarının Afyonspor maçında ayyuka çıkmış olmasından dolayı bu açıklamayı yapmak zorunda hissediyoruz. İlk yarıda gösterdiği ortada yönetim sebebiyle rakip takım taraftarlarından tepki görmesinin ardından ikinci yarıda tamamen tepkileri savuşturmak adına takımımız aleyhinde, adeta tribünleri memnun etmeye yönelik gösterdiği performans kafalarda soru işareti oluşturmuştur.”

“ÖZELLİKLE ikinci yarıda vermiş olduğu skandal penaltı kararı, ikinci gol öncesinde rakip oyuncunun topu alenen eliyle önüne almasını es geçmesi, saha içini verdiği kararlarla germesiyle aleni bir şekilde aleyhimizde olduğunu gösteren ve iyi niyetten uzak bir görüntü sergileyen mücadelenin orta hakemini kınıyoruz. Sahada ter döken, emek veren, mesai harcayan hiçbir futbolcumuzun ve kulübümüzün emeğinin zayi edilmesine kati suretle sessiz kalmayacağımızın bilinmesini istiyor, An Zentrum Bayburtspor Kulübü olarak Bayburt’un gür sesi olmaya devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap