SON DAKİKA



Haber > Spor > İyi ki Trabzonsporluyum

İyi ki Trabzonsporluyum

06 Ocak 2016 Çarşamba - 17:55




2006-2008 tarihleri arasında Trabzonspor'da oynayan Çağdaş Atan, 4 Büyükler Salon Turnuvasında Trabzonspor takımı ile mücadele ediyor.





Burada gösterdiği performans ile herkesin beğenisini toplayan Çağdaş Atan, Trabzonspor taraftarlarının kendisine sosyal medya üzerinden göndermiş oldukları mesajlara teşekkür anlamında bir mesaj yayınladı.

Çağdağ Atan yayınladığı mesajda "Ayrılmamdan bu yana artan özellikle salon turnuvasından sonra çığ gibi büyüyen sevginizle olumlu mesajlarınızla bana tekrar iyi ki Trabzonspor'da oynamışım iyi ki Trabzonsporluyum dedirttiniz. Şunu belirtmek isterim ki ben bir Trabzonspor efsanesi değilim. Efsane Ali Kemal'dir Dozer Cemil'dir Hami'dir Ünal'dır daha sayamadığım onlarcasıdır. Ben sadece bu takımın formasını layıkıyla terletip karşılığında sizin sevginizi kazanmış şanslı bir oyuncuyum. Bu turnuvada da amaç sizlere o eski ruhu forma aşkını arma için nasıl mücadele ediliri göstermekti. Bunu başardıysak ne mutlu bizlere. Allaha emanet olun" ifadelerine yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap