SON DAKİKA



Haber > Spor > İyi başlangıç

İyi başlangıç

13 Ağustos 2017 Pazar - 09:12








Merhaba TFF 1. Lig. Geçmiş geçmişte kaldı. Yeni bir sezon ve bir alt lig, sağlık olsun. Bu takım indiği gibi çıkmasını da bilir. İnanç tam, yönetim değişikliği, kadro zenginliği ve kan kaybetmeyen bir takım artık konuşma değil, icraat zamanı. Kadroya baktığımızda belki zengin yabancı futblcu yok, ancak iş bitirecek bir kadro sahada.

Yeni transferlerden Mehmet Uslu ve çok ümit bağlanan Samudio ilk 11’de sahada. Taraftar az da olsa inanmış ve takımın yanında. Başkan Hasan Kemal Yardımcı ipleri eline aldı ve Rize ağırlıklı bir yönetim kuracağını söyledi. Yıllardır eksikliğini çektiğimiz Rize ayağı artık yerini alacak. Rize artık yere sağlam basmak istiyor.

Günah ve sevapları ile Rizespor 1. Ligde ilk maçına çıkıyor. Lige baktığımızda favoriler arasında zirvede yer alan Rizespor sezon sonuna kadar inşallah bu favorilik arzusunu sürdürür. Etkili ve iyi bir başlangıç. Henüz 4. dakika ve Rizespor Özgür’ün kullandığı serbest atış ile maçın başında 1-0 öne geçti. Santranın yapılmasının ardından bu kez Rizespor soldan geldi. Mehmet Uslu yerden ceza alanına gönderdiği topa bu kez Oğulcan dokundu ve 6 dakika da skor 2-0’a geldib. 2-0 önde olan Rizespor oyunu rölantıya aldı.

Rakibi küçümseyen ve skora gitmek isteyen Rizespor 31. dakikada Meye’nin penaltı kazanması Gökhan’ın çıkartıp aynı oyuncunun rövanşata ile golü atması ile Rizespor yeniden hareketlendi. Skorun sıkıntılı olduğunu anlayan Rizespor bu kez rakip kale önüne gol aramaya başladı. 36. dakika da  Rizespor’un Manisa’ya verdiği oyuncu Atiemwen köşe atışından gelen topu kendi ağlarına gönderince Rizespor yine 2 farkı yakaladı. Yine aynı sahne ve bu kez deniz tarafındaki kaleye kazanılan serbest atışı yine Özgür kullandı. Direğe çarpan top 4. kez ağlara gitti.

Lige merhaba farklı başladık. İyi moral, iyi performans, iyi skor ve iyi başlangıç. Ligin henüz ilk maçı ve ilk maçta alınan 4-1’lik skor kadar taraftar desteğinin de olması gelecek için ümit verdi. Başlangiç iyi devamını bekleriz. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap