SON DAKİKA



Haber > Spor > İyi asbaşkanlık yaptım diyemem

İyi asbaşkanlık yaptım diyemem

05 Aralık 2015 Cumartesi - 12:31




Genel Kurulda konuşan Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Ali Kemal Başaran “Bir dönem bu şekilde kapandı. Çok iyi asbaşkanlık yaptım diyemem ama yüreğim





Ali Kemal Başaran yaptığı açıklama, "Bir dönem bu şekilde kapandı. Çok iyi asbaşkanlık yaptım diyemem ama yüreğimdeki tek şey Trabzonspor'a hizmetti. Allah bize hayatımız boyunca düz yürümek nasip etti. Ancak hiç hak etmediğimiz tepkilerle karşı karşıya kaldık. Üç başkan adayı da benim kardeşimdir hepsine başarılar diliyorum. Trabzonspor için hayırlısı neyse o olsun. Trabzonspor'da yöneticilik yapmak kolay değil. Trabzonspor'da üç grup var. Trabzonspor'dan menfaat elde etmek isteyenler var. Çıkar için kulübü kullanmayanlar da var. Onlara teşekkür ediyorum. Bir grup var ki Trabzonspor'da yönetici olmak için onlardan icazet alacaksınız. Ali Kemal Başaran Sebat'ı batırdı dediler. Ben orada başkanlık yaptım her seferinde kulüpte para bıraktım. Bunu nasıl söylerler. Benim Trabzonspor'a asbaşkan oluşum Trabzonspor'a hizmettir. Bana göre benim yüreğimdeki Trabzonspor sevgisi hiç kimsede yok. Kim seçilirse seçilsin tenkit edelim ama kimseyi yaralamayalım. Keşke bu işi girmeseydim yüreğim yaralandı, üzgünüm. Gelecek olan başkan kardeşimiz bu işi iyi yapar da onu yıpratmadan büyürüz" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap