SON DAKİKA



Haber > Spor > İtalya'da Igor Tudor fırtınası esiyor!

İtalya'da Igor Tudor fırtınası esiyor!

31 Ekim 2021 Pazar - 15:27




İtalya'da Igor Tudor fırtınası esiyor. Serie A'da Hellas Verona'yı çalıştıran Tudor, başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor.





Süper Lig'de Karabükspor ve Galatasaray'ı çalıştıran Igor Tudor, İtalya'da bu sezon oldukça konuşuluyor. Serie A'da 11 maçta 15 puan toplayan ve 7. sırada bulunan Verona, son olarak Juventus'u da 2-1 mağlup etti.

Verona, bu sezon büyük takımlara karşı oynadığı maçlarla da dikkat çekiyor. Tudor'un takımı, Roma'yı 3-2, Lazio'yu 4-1 ve Juventus'u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Böylece Tudor; Jose Mourinho, Maurizio Sarri ve Massimiliano Allegri'yi aynı sezonda mağlup etti.

İTALYA'NIN EN GOLCÜ 2. TAKIMI

Hırvat teknik direktör, Verona'ya karşı oynattığı atak futbolla da dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Tudor'un Verona'sı, Serie A'da 24 gol atarken Inter'in ardından ligin en çok gol atan ikinci takımı oldu.


43 yaşındaki teknik direktör, Fatih Terim'den önce Galatasaray'ı çalıştırıyordu ve 34 maçta 1.79 puan ortalaması yakalamıştı. Galatasaray'ın ardından Tudor, Udinese ve Hajduk Split'i çalıştırmış, Juventus'ta da Andrea Pirlo'nun yardımcılığını yapmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap