SON DAKİKA



Haber > Spor > İtalya Serie A'da takımlar idmana çıkamadı! Sebebi ise... .

İtalya Serie A'da takımlar idmana çıkamadı! Sebebi ise... .

18 Mayıs 2020 Pazartesi - 12:12




İtalya'da Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan protokol, Bilimsel Teknik Kurul tarafından henüz onaylanmadığı için takımlar toplu antrenmanlara başlayamadı.





Corona virüsünün en çok etkilediği Avrupa ülkelerinin başında gelen İtalya'da futbol uzun süredir durmuş vaziyette. Kulüplerin bir süredir bireysel idmanlar yaptığı ifade edilirken, yakın zamanda yapılan açıklamada 18 Mayıs'ta sosyal mesafe kuralına uyularak toplu antrenmanlara çıkılabileceği bildirilmişti.

Ülkenin Spor Bakanlığı tarafından toplu antrenmanlar için hazırlanan sağlık protokolü, Bilimsel Teknik Kurul'unun henüz onayından geçmediği için takımlar bir süre daha beklemek zorunda kaldı.

YAKIN ZAMANDA ONAYLANMASI BEKLENİYOR

İtalyan basınında yer alan ve Fotomaç'ın derlediği habere göre, bu protokolün yakın zamanda hayata geçebileceği ve Serie A'nın yeniden başlatılması için belirlenen tarih olan 13 Haziran'a kadar takımların çalışabileceği kaydedildi.
.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap