SON DAKİKA



Haber > Spor > İtalya, Çalhanoğlu'nun rekorunu konuşuyor

İtalya, Çalhanoğlu'nun rekorunu konuşuyor

17 Mart 2022 Perşembe - 17:16




Hakan Çalhanoğlu, İtalya'da en çok konuşulan futbolcu oldu. İtalya basını Inter'de başarılı bir grafik çizen milli yıldız için övgü dolu sözler sarf edildi. Hakan Çalhanoğlu istatistikleriyle Inter'de bir rekorun da sahibi oldu.





Inter'de başarılı bir sezon geçiren Hakan Çalhanoğlu, İtalya'da adından söz ettirmeye devam ediyor. İtalya basınında yer alan haberlerde Hakan Çalhanoğlu için, "Kimse ondan daha iyisini yapamadı." ifadelerine yer verilerek övgü dolu sözlerde bulunuldu.

İtalya'da manşetlerde yer aldı!

İtalya basınında yer alan haberlerde kimsenin Hakan Çalhanoğlu'ndan daha iyisini yapamadığı belirtiliken, " Inter orta saha oyuncusu bu sezonda duran oyunda sürpriz bir şekilde 6 asist topladı, kimse ondan daha iyisini yapamadı." dendi.

Bununla birlikte, milli futbolcunun istatistikleri için, "5 büyük Avrupa şampiyonasında, aslında hiç kimse Hakan Çalhanoğlu'ndan daha iyisini yapamadı." ifadeleri kullanıldı.

Geçtiğimiz günlerde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna katmak istediği belirtilmişti. İtalya basının yer verdiği haberlere göre, İngiliz devinin sezon sonu için milli yıldız ile anlaşmaya vardığı açıklanmıştı.

Hakan Çalhanoğlu'nun bu sezonki performansı!


28 yaşındaki A milli oyuncu Inter formasıyla bu sezon, 35 resmî mücadelenin 31'inde ilk 11'de yer aldı. Çalhanoğlu, bu karşılaşmalarda Inter forması ile 6 gol ve 9 asistlik bir performans ortaya koydu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap