SON DAKİKA



Haber > Spor > İstikamet üst tur

İstikamet üst tur

02 Aralık 2021 Perşembe - 11:56




Kırmızı-Lacivertliler, bugün Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme turu maçında TFF 1. Lig ekibi Menemenspor ile karşı karşıya gelecek. Menemen ilçe Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 14.00 başlayacak.





TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadele veren Hekimoğlu Trabzon FK, kupada da yoluna devam etmek istiyor. Karadeniz ekibi, Ziraat Türkiye Kupası 4.tur elememe eleme maçında TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor ile deplasmanda karşılaşacak. Menemen ilçe Stadyumu’nda saat 14.00’Da başlayacak zorlu müsabakada düdük Ömer Faruk Turtay’ın elinde olacak.

Ligde oynadığı son iki maçta da galibiyet alamayan Hekimoğlu Trabzon FK, Ziraat Türkiye Kupası’nda güçlü rakibini devirerek moral bulmak istiyor. Kupa’ya 3. Eleme turunda katılan Kırmızı-Lacivertliler, 3. Lig ekibi Düzcespor’u penaltı atışları sonucu 6-5 mağlup etmeyi başarmıştı. Karadeniz ekibi, İzmir deplasmanında kazanarak kupada üst tura çıkmayı arzuluyor.

Menemenspor-Hekimoğlu Trabzon
STAT: Menemen İlçe
SAAT: 14.00
HAKEM: Ömer Faruk Turtay

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap