SON DAKİKA



Haber > Spor > İstifanın perde arkası ortaya çıktı!

İstifanın perde arkası ortaya çıktı!

06 Şubat 2021 Cumartesi - 19:01




Hekimoğlu Trabzon FK'da Osman Özköylü şoku yaşanıyor.





Trabzon temsilcisi Hekimoğlu Trabzon’u yarı yolda bırakarak ayrılan Osman Özköylü’nün Altay ile anında anlaşması gerçeği ortaya çıkardı.

Osman Özköylü, Hekimoğlu Trabzon’da göreve başlamasının ardından Trabzon temsilcisi PTT 1. Lig seviyesinde bir takım oluştururken, yaşanan gelişme adeta şok etkisi yarattı.

AMED MAÇI ÖNCESİ ALTAY İLE GÖRÜŞTÜ!

Hekimoğlu Trabzon’un kadro kalitesi ile Amed Sportif karşılaşmasına kadar başarılı bir performans gösteren Osman Özköylü, Trabzon temsilcisinin Diyarbakır deplasmanı öncesinde PTT 1. Lig ekipleri Altay’ın radarına girdi.

Hekimoğlu Trabzon’un Amed Sportif ile oynayacağı karşılaşmaya yoğunlaşması beklenen Osman Özköylü, Altay ile görüşmelere odaklandı. Özköylü’nün bu hareketi son hafta oynanan karşılaşmada saha sonucuna da yansıdı. Kadro kalitesiyle Amed’i rahatlıkla yenebilecek seviyede olan Hekimoğlu Trabzon, sürpriz bir şekilde sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

HEKİMOĞLU TRABZON’U YARI YOLDA BIRAKTI

Hekimoğlu Trabzon’un Kahramanmaraşspor maçına saatler kala Osman Özköylü’nün Altay ile kesin olarak anlaşması Trabzon temsilcisini zor durumda bıraktı.

Maddi olarak yüksek teklif aldığı için Hekimoğlu Trabzon’u yarı yolda bırakan Osman Özköylü’nün Trabzon ekibiyle ayrılır ayrılmaz Altay ile anlaşmasının ortaya çıkmasına Trabzonlu futbol severler tepki gösterdi.

Hekimoğlu Trabzon'un kadro kalitesiyle prim yapan Osman Özköylü’nün etik dışı bu davranışı sonrası Hekimoğlu Trabzon’da acil olarak yeni hoca arayışları başladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap