SON DAKİKA



Haber > Spor > İstifa etmek erdemliktir…

İstifa etmek erdemliktir…

20 Ekim 2015 Salı - 10:46








Trabzonspor, ligin sonuncusu M.İ. Yurdu karşısına kötü günleri geride bırakmak ve mutlak galibiyet için çıktı. Kadroda eksikleri de vardı ama bu eksiklerinden daha çok maça damga vuran Şota’nın yanlış tercihi oldu. Hızlı Cavanda’yı sol beke çekerek bu kanadı hızlı kullanan Pedriel’i durdurmayı amaçladı. Ama bizim hızlı Cavanda ‘Kavalda’ olmuş, sürekli topu ayağına bulaştırdı ve yine ayağına bulaştırdığı topu Pedriel’e kaptırınca gol geldi. Yine aynı Cavanda serbest vuruştan ceza sahasına kesilen topa müdahale edemeyince bu kez ikinci gol geldi.

Trabzonspor’da maalesef kademeler arası boşluk devam ediyor. Hatlar kopuk; ligin neredeyse üçte biri bitti, oyun namına bişe yok. Birinci yarı Yusuf’un yakaladığı pozisyon haricinde Cardozo’nun yarım bir pozisyonu, bunun dışında çok akılda kalan bir pozisyon yok. Rakibin kontra atakta hızlı oyuncuları olduğunu bildiğin halde, ileri çıkarken savunmayı bu kadar boş bırakmak anlaşılır gibi değil. Şota ikinci yarıya da Yusuf’un yerine Sefa ile başladı. Ama bu da aranan kan olmadı. Yine ne yaptığını bilmeyen bir Trabzonspor, ardından da yenen golle Trabzonspor bir anda üç sıfır geriye düştü. Trabzonspor’un daha farklı mağlup olmasına da rakip takımdan Pedriel’in kırmızı kart görmesi engel oldu.

Mersin İdman Yurdu son yarım saatte 1 kişi eksik ve 3-0 avantajlı durumda olunca ve tamamen geri yaslanınca, Trabzonspor sağlı sollu gelmeye başladı. Pozisyonlar da buldu, golü de buldu. Direkten dönen ilk yarı bir ikinci yarıda iki top vardı ve bu çok doğaldı. Bu, Trabzonspor’un iyi oynadığı anlamına gelmiyor. Sonuçta Trabzonspor on yıl sonra üst üste üç maç kaybederek, bu alanda da rekor kırmaya doğru koşuyor. Bu rezaletin arkasındaki yönetim, teknik, taktik, sporcu, hoca, kapıcı, bekçi ne var ne yok dükkânı kapatması lazım.

Artık biz takım için güzel şeyler yazmayı, takımımızla gurur duymayı istiyoruz. Bu sene alınan topçular, kaleci de dâhil olmak üzere hiçbirinin takıma gram faydası olmadı. giden çocuklarımızın ne günahı vardı? En azından bu kadar para israf edilmezdi. Bu rezalete yazacak fazla bir şey yok. Artık bu tabloyla Trabzon’un düzlüğe çıkması mümkün görünmüyor. Yorulduk. Çok yorulduk. İstifa etmek erdemliktir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap