SON DAKİKA



Haber > Spor > İşte yarım kalan derbi kararı

İşte yarım kalan derbi kararı

22 Ekim 2013 Salı - 17:43




TFF, Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan ve sahaya inen taraftarlar nedeniyle yarıda kalan karşılaşmayla ilgili kararını verdi.





Toplanan TFF yönetim kurulu maçın hakem temsilci ve gözlemci raporlarını inceledikten sonra skor 2-1 G.Saray'ın galibiyetiyle devam ederken bitime 2 dakika kala tatil edilen Beşiktaş - G.Saray maçıyla ilgili kararını verdi. TFF yönetimi raporların yanı sıra maçın görüntülerini de inceleyerek hakem Fırat Aydınus'un tatil kararını yerinde bularak maçın skorunun 3-0 hükmen G.Saray'ın galibiyetine karar verdi. Yaklaşık 3.5 saat süre toplantıda bir kısım üye 2-1 şeklinde tescil edilmesini talep etti ancak yapılan oylamada oy çokluğu ile 3-0 hükmen galibiyet şeklinde karar verildi. TFF de kararla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 22.10.2013 tarihli toplantısında, 22.09.2013 tarihinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Beşiktaş A.Ş. - Galatasaray A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakası hakkında kararını verdi. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2-1 Galatasaray A.Ş. lehine devam ederken 93. dakikada müsabaka hakemi tarafından tatil edilen müsabaka ile ilgili olarak, Beşiktaş A.Ş. Kulübü'nün Futbol Müsabaka Talimatı'nın 19. Maddesi uyarınca (3-0) hükmen yenik sayılmasına, Galatasaray A.Ş. Kulübü'nün (3-0) hükmen galip sayılmasına oyçokluğuyla karar vermiştir."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap