SON DAKİKA



Haber > Spor > İşte U-20 Dünya Kupası programı

İşte U-20 Dünya Kupası programı

26 Mart 2013 Salı - 10:37




Türkiye'de 21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihleri arasında düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası'nın kura çekimi İstanbul The Grand Tarabya Hotel'de yapıldı





Buna göre Ay-Yıldızlı ekibimizin grup müsabakalarını oynayacağı Trabzon’da millilerimiz dışında El Salvador, Kolombiya ve Avustralya ekipleri mücadele edecek. Türkiye grupta ilk maçını 22 Haziran'da El Salvador ile Avni Aker Stadı'nda oynayacak. Kolombiya ile 25 Haziran'da Rize Yenişehir Stadı'nda karşılaşacak olan Milli Takımımız, gruptaki son maçında ise 28 Haziran tarihinde Avustralya ile yine Hüseyin Avni Aker Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Trabzon’aki C ve D Grubu müsabakaları 22, 25 ve 28 Haziran’da gerçekleştirilecek. Ayrıca yine Trabzon'da 2 Temmuz’da ikinci tur, 10 Temmuz’da da yarı final mücadeleleri yapılacak. Trabzon’da ayrıca 22 Haziran’da Kolombiya – Avustralya ve D Grubu’na ait Yunanistan – Paraguay maçları oynanacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap