SON DAKİKA



Haber > Spor > İşte Trabzonspor taktiği!

İşte Trabzonspor taktiği!

18 Eylül 2015 Cuma - 12:56




Atletico hezimeti sonrasında gözünü Trabzonspor maçına çeviren Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu oyuncularıyla geniş kapsamlı bir toplant





Galatasaray'da tek gündem Trabzonspor karşılaşaması. Atletico maçını acilen unutmaları gerektiğini oyuncularına anlatan Hamzaoğlu, Trabzonspor maçının dönüm noktası olduğunu anlattı. Büyük takımların karşısına zor zamanlarda her zaman büyük maçların çıktığını bu maçların da kazanılmasıyla düzlüğe çıkıldığını anlattı. Trabzonspor'la oynamalarının kendileri için şans olduğun hatılattı. Trabzonspor'un bu sezon iyi bir çizgi yakaladığını kabul etmeleri gerektiğini ama kendilerinin hala Türkiye'nin en iyi takımı olduğunu oyuncularına aktardı.

SELÇUK'UN YERİNDE BİLAL OYNAYACAK AMA...

G.Saray'da Hamza Hamzaoğlu, Trabzonspor maçına moralsiz hazırlanıyor. 2-0 kaybedilen Atletico maçı sonrası zorlu Trabzon deplasmanına gitmeye hazırlanan sarı-kırmızılılarda Selçuk İnan'ın yokluğunda Hamzaoğlu, Bilal Kısa'ya şans vermek istiyor. Fakat annesi vefaat ettiği için moralsiz olan Bilal'i de bu maça hazırlamaya çalışıyor. Fakat tecrübeli oyuncu geldiği günden bu yana sürekli tepkilerin hedefinde olmasının yanı sıra, annesinin vefatı döneminde takımdan uzak kalması ve bu hafta pek çok idmanda takımdan uzak kalması genç teknik adamın kafasını karıştırmış durumda.

ZOR MAÇIN KİLİDİ! MELO YOK, MBIA VAR

G.Saray hafta sonunda Trabzonspor karşısında çok kritik bir maça çıkacacak... bu maç öncesinde Hamza Hamzaoğlu rakiplerini ve kendi durumlarını incelemeye alırken, çok can sıkıcı bazı istatistikler elde eti. İsabetsiz pasta kendi takımı 413 rakamını yakalarken, Trabzonspor ise ancak 359'da kaldı. İkili mücadelelerde top çalmada ise G.Saray'ın oranı 55'ken Trabzonspor ise 68 gibi maksimum rakamı gördü. Trabzonspor'dan çok daha fazla şut denemelerine rağmen yüzdelere bakıldığında G.Saray 37'de kalırken, Trabzonspor ise 41'i yakalamış durumda. Özellikle isabetsiz pas ve top çalma oranlarının dibe vurması Felipe Melo'nun yokluğunu bariz şekilde ortaya çıkarıyor. Trabzonspor'a Stephan Mbia'nın katkısını ortaya koyuyor.


ATLETICO FATURASI SABRİ VE EMRE'YE

Atletico Madrid hezimeti sonrasında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Trabzonspor karşısına herkesi şaşırtacak hamlelerle çıkmaya hazırlanıyor. Genç teknik adam Denayer'i sağ bekte, Rodriguez ve Bilal Kısa'yı orta alanda, Yasin'i sol, Podolski'yi bu kez sağ açıkta oynatmayı düşünüyor. Genç teknik adam Emre Çolak'ın dışında Sabri'yi de kenara çekmeyi düşünüyor. Muslera Denayer, Semih, Hakan Balta, Carole Rodriguez, Bilal Kısa Yasin, Sneijder, Podolski Burak Yılmaz

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap