SON DAKİKA



Haber > Spor > İşte Ocak'ın son meleği

İşte Ocak'ın son meleği

09 Ocak 2015 Cuma - 11:01




Sarı-Kırmızılılar Bolu Belediyespor’un 53 kez milli olan sporcusu Duygu Sipahioğlu’nu transfer ederek gücüne güç kattı.





Voleybol Bayanlar 1. Ligi ekiplerinden İdmanocağı, sezon başında Bolu Belediyesi’nin tecrübeli oyuncusu Duygu Sipahioğlu ile anlaştı. Geçen sezon Çanakkale Belediyesi’nde mücadele eden Duygu kariyerinde Ankara Vakıfbank, İller Bankası, Ankara SSK, Beşiktaş, Polonya BKS Aluprof Bielsko-Biala, Şahinbey Belediyespor, Fenerbahçe, Ted Ankara Kolejliler formalarını giydi. 53 kez milli takım formasını giyen tecrübeli oyuncu, 1979 doğumlu ve 1.87 boyunda. Duygu, İdmanocağı’nda olmaktan mutluluk duyduğunu, Sarı-Kırmızılı forma ile yeni başarılara yelken açmak istediğini dile getirdi. İdmanocağı’nı hedeflerinden ötürü tercih ettiğine dikkat çeken başarılı sporcu, "Burada çok sıcak karşılandım. Henüz yeni olmama rağmen bu ilgi beni çok mutlu etti.

İnanıyorum ki arkadaşlarımla birlikte güzel işlere imza atacağız" dedi. İdmanocağı’nın hedefinde Avrupa olduğunu söyleyen tecrübeli oyuncu, "Takım arkadaşlarımı daha önceden de tanıyorum. İyi oyunculardan kurulu güçlü bir ekibimiz var. Başarılı da bir teknik ekibe sahibiz. Trabzon halkının sporla iç içe olduğunu biliyorum. Bilgi birikim ve tecrübemi takımım için harcayıp elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. İdmanocağı’nı ilk yılında Avrupa kupasına taşımak istiyoruz" diye konuştu.

Yunus MERMERTAŞ

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap