SON DAKİKA



Haber > Spor > İşte Cocu'nun kovulduğu o an

İşte Cocu'nun kovulduğu o an

29 Ekim 2018 Pazartesi - 12:07




Ankaragücü'nün 3. golünden sonra 78. dakikada Comolli'nin yanına giden Başkan Koç, Cocu'yu görevden aldı....10 haftada Sarı-Lacivertliler'i düşme pota





Fenerbahçe evinde A.Gücü'ne 3-1 yenildi. A.Gücü'nün gollerini Faty, Erdem (pen.) ve El Kabir attı. F.Bahçe'nin tek golü ise oyuna sonradan giren Michael Frey'den geldi. Maç sırasında takımına büyük tepki gösteren Fenerbahçe taraftarı, "İstifa kararı çıkmadan staddan çıkmayacağız" şeklinde bağırdı.

MAÇ BİTMEDEN GÖNDERİLDİ

F.Bahçe resmi sitesi maçtan hemen sonra açıklama yaparak teknik direktör Phillip Cocu'nun görevine son verildiğini açıkladı. Ancak Hollandalı hocanın 78. dakikada kovulduğu ortaya çıktı.

COCU'NUN BİLETİ KESİLDİ

A.Gücü'nün 3. golünden sonra Comolli'nin yanına giden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Phillip Cocu'nun görevden alınmasını istedi ve Hollandalı hocanın bileti kesildi...


TARAFTARIN İSTEDİĞİ OLDU

F.Bahçe taraftarına ligde 10 haftadır ızdırap çektiren Phillip Cocu daha maç bitmeden kovulmuş oldu. Sarı-Lacivertliler, Hollandalı teknik adam yönetiminde ligde 10 haftada 9 puan topladı.

(Takvim)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap