SON DAKİKA



Haber > Spor > İşte Can!

İşte Can!

03 Nisan 2015 Cuma - 10:57








Öncelikle Trabzonspor Medya Sorumlusu Can Karyağdı'nın hakkını teslim edelim. Karyağdı göreve getirildiğinden beri Trabzonspor'un medya ile ilgili her şeyi ters yüz oldu. Bütün olumsuzluklar kalktı Can ile birlikte. Medya departmanında değişim rüzgarları esti. Bu müthiş değişimle birlikte ilgililer ve yetkililer tarafından yapılan basın toplantıları daha çok anlam kazanmaya başladı. Artık bütün gazeteciler Trabzonspor'daki toplantılara daha fazla ilgi gösteriyor. Unutamayız Can göreve geldiğinde meslektaşlarımız tarafından nasıl eleştiri almıştı. 'Neden Can Karyağdı?' denmişti. Ne oldu, işte size Can Karyağdı! Dün İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yaptığı kahvaltılı sohbet toplantısında fotoğrafı görünce, kendi kendimize 'Herhalde dışarda, ofiste olan gazeteci kalmamıştır' dedik. Medyada kimi ararsanız oradaydı. Son dönemlerin en kalabalık kahvaltılı toplantısı oldu diyebiliriz. Bravo Can! Tebrik ediyoruz seni. Aldığın görevi fazlasıyla yerine getiriyorsun ve oldukça da başarılı gidiyorsun.

NE DEMİŞTİK?

Divan Kurulu Başkanlığı, 4 Nisan'da toplantı yapacağını duyurdu. Dünkü kahvaltılı toplantıda, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na "Divan Kurulu'nun toplantısına siz ve yönetim kurulu katılacak mısınız" diye bir soru yöneltildi. Başkanın cevabı "Hayır" oldu. Ve cevabın devamında "Genel sekreterimiz için suç duyurusunda bulunup mahkemeye giden bir Divan Kurulu başkanının düzenlediği toplantıya katılmak doğru değildir" dedi. Dedik ya dananın kuyruğu kopacak diye. Hacıosmanoğlu'nun bu cevabı karşısında kuyruk kopma noktasına geldi. Ve kılıçlar çekildi, bakalım sonuç nasıl tecelli edecek?

OLMADI BAŞKAN

Başkanın söylemlerinde yine dikkatimizi çeken bir konu "En azından takımımızın iskeleti oluştu"... Halbuki Hacıosmanoğlu, sezon başlamadan önce yaptığı toplantılarda iskelet oluşturma konusundan hiç bahsetmemişti, tek koyduğu hedef vardı, o da başarıydı. Nitekim "Başaramazsam giderim" demişti. Bakıyoruz ortada ne başarı var ne de hedef. Vay be! Bu kadar transferin yapılması ve bu transferlere çuvallar dolusu para harcanmasının demek tek nedeni varmış, onu da dün öğrendik: "Takım iskeletini oluşturmak." Nereden nereye! Taraftar hala başarı ve şampiyonluk beklemeye devam etsin!


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap