SON DAKİKA



Haber > Spor > İstanbul Uşakları bu işte bir art niyet var!

İstanbul Uşakları bu işte bir art niyet var!

09 Ekim 2018 Salı - 11:07




Dediler ki, VAR gelince adalet gelecek.. Kimsenin hakkı yenmeyecek.. Koca koca adamlar bunu söyledi.. İnanmamak olur muydu? Gel gör ki ortaya çıkan ma





Ancak ne verilen sözler ne vaatler, hepsinin boş olduğu geride kalan 8 haftaya bakıldığında açık bir şekilde ortaya çıktı.

Hele ki bu hafta.. Muslera’ya 1’inci dakikada verilmeyen kırmızı kart. Fenerbahçe’ye atılan gol öncesi VAR’ın bozulması.

Beşiktaş’ta rakibi tekmeleyen Quaresma ve Babel’in atılmaması, VAR’ın yok olduğunu en belirgin kanıtıydı.

Şimdi sağduyulu sporseverler soruyor; VAR sistemi İstanbul takımlarına hizmet için mi VAR edildi? Şimdi sorulan soru şu; TFF; İstanbul borazancılığı mı yapıyor? Diğer takımlar uvertür mü?

KARADENİZ SORDU..


USTALAR MERAK EDİLEN TÜM SORULARI YANITLADI

MUSTAFA ÇULCU

Başakşehir’in golü güme gitti

BAŞAKŞEHİR’İN sayılmayan golünü vermemek aslında bir futbol cinayeti. Maalesef bu VAR sistemi nedeniyle hakemler kolaycılığı seçti. Normal şartlarda bu pozisyonun devam ettirilmesi ve golün verilmesi gerekirdi, Yardımcının ciddi hatası var. Quaresma ikinci sarıdan atılmalıydı. Babel’in yaptığı hareket ise doğrudan kırmızı. Fenerbahçe’nin 4 numaralı oyuncusunun (Isla) yaptığı hareket de doğrudan kırmızı gerektiriyordu.

DENİZ ÇOBAN:


Kime sordu iptal etti?

BAŞAKŞEHİR’İN verilmeyen golü sırasında VAR bağlantısı koptu. Şimdi tüm futbolseverler gibi ben de merak ediyor ve soruyorum: Ali Palabıyık kardeşim kiminle konuşup bu golü iptal ettin Oysa 4’üncü hakemin yanında VAR sorumlusu bulunuyor. Acaba o Riva’yı arayıp Ali Palabıyık’ı mı bilgilendirdi? İnsan ister istemez bu soruları soruyor kendi kendine.

ÖZCAN OAL:

Muslera kırmızı görmeliydi

Muslera her ne kadar topa müdahale ediyor gözükse de rakibe doğrudan tekmesi geliyor. Kırmızı kart geremiyordu ama Cüneyt burada her zamanki eyyamcılığını yaptı. Beşiktaş’tan Quaresma ve Babel’in doğrudan kırmızı kart görmeleri gerekiyordu. Hareketleri kasıtlı. Başakşehir’in golü güme gitti. Aslında o yardımcı benim güvendiğimi bir isimdi ama önemli bir hata yaptı.


ÖMER FARUK ÜNAL:

Babel’in hareketi direkt kırmızı

Muslera’nın pozisyonu kırmızı gerektirmez. Topa hamle yapıyor. Babel’in hareketi tartışmasız kırmızı. Quaresma’ya ikinci sarı verilir miydi? UEFA yeni kurallarında hakemlere diyor ki, “İkinci sarıyı gösterecekseniz bu yüzde 200 oranında olmalı.” Verilse neden verildi diye sorgulanamazdı ancak verilmemesi de hakem yorumu. Başakşehir’in golünde ofsayt yok. Yardımcının bayrağı yanlış.

Haber: Hamdi USTA

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
VAR

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap