SON DAKİKA



Haber > Spor > İspanya'da Enes Ünal fırtınası

İspanya'da Enes Ünal fırtınası

12 Aralık 2021 Pazar - 13:08




İspanya La Liga takımlarından Getafe forması giyen milli oyuncu Enes Ünal, son dönemlerde attığı gollerle adından sıkça söz ettiriyor.





İspanya La Liga'nın 17. haftasında Getafe deplasmanda Alaves ile karşılaştı. Mücadele 1-1 eşitlikle sona ererken, deplasman ekibine 1 puanı getiren golü milli futbolcu Enes Ünal kaydetti.

Genç oyuncu 20. dakikada attığı şık golle takımını 1-0 öne geçirdi. Daha sonra 86. dakikada Alaves'in Joselu'nun golüyle eşitliği yakaladı. Ev sahibi ekipte Lejeune 90+2. dakikada kırmızı kart gördü ve takımın 10 kişi bıraktı. Alınan bu beraberliğin ardından Getafe 12 puana, Alaves ile 15 puana yükseldi.

Son 7 maç 5 gol

Milli futbolcumuz Enes Ünal, son haftalarda attığı gollerle takımına katkı sağlamaya devam ediyor. 24 yaşındaki oyuncu son 7 maçta, 5 gol kaydetti. Granada maçında attığı golle takımına 1 puanı getiren Ünal, Espanyol maçında attığı 2 golle galibiyetin mimarı olmuştu. Daha sonra Cadiz maçında fileleri havalandıran milli oyuncu, Alaves maçında da attığı golle ön plana çıkan isim oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap